Kapcsolat

Elérhetőségek

Cím: 3932 Erdőbénye, Lőcse-dűlő, hrsz.: 085/18
Telefonszám: +36 47 536 000
Fax:  +36 47 536 001
E-mail cím: [email protected]
Koordináták: 48.272304, 21.374803

Bejelentkezés

Név: Pirint Zsuzsa
Telefonszám: +36 20 4056183
E-mail cím: [email protected]

 

Nyomtatás

Megközelíthetőség autóval

Az M3-as autópályán Miskolc irányába kell haladni. Miskolcra azonban nem kell behajtani, hanem Sátoraljaújhely felé kell tovább menni a 37-es úton. A 37-es útról az Erdőbénye táblánál balra kell kanyarodni. A Szőlőbirtok a falun túl helyezkedik el. A tájékozódást a falun belül jelzőtáblák segítik.

 

Kirándulóknak ajánljuk

Családi kirándulások csodálatos helyszínének ajánljuk Tokaj-Hegyalját, Magyarország világszerte ismert és elismert borvidékét, ahol a látogatókat a természet ritka szépségei, vendégszerető emberei és kiváló borai várják egész évben. Erdőbénye egyike Tokaj-Hegyalja legrégebbi településeinek, kellemes környezete, jó levegője önmagában is elegendő ahhoz, hogy a kirándulni vágyók kedvelt célállomása legyen. Az üdülési adottságok legfőbb alapja a térség páratlanul szép természeti környezete. A községnél indul a piros turistajelzésű út, de közkedvelt kirándulóhely a Ligettető területe és a Béres Szőlőbirtok tanösvénye  is. Számtalan műemlék, történelmi emlék is található itt.

Térkép

Útvonaltervezés

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom