Vendéglátás

Anyukám Mondta

cím: 3860 Encs, Petőfi út 57.

telefon: +36(46)587-340

web: http://www.anyukammondta.hu

"Mindketten Olaszba' dolgoztunk, mint főpincér és mint séf, és mint akik szeretnek ott. Az idők teltek, és arra gondoltunk egy kis két és fél éves New York-i kitérő után, hogy vár a haza, és jöttünk haza. Először sarok-bárt csináltunk, aztán sarok-pizzériát, aztán meg anyukám mondta éttermet."

Erdőfénye Kastély Szálló Étterme

cím: 3932 Erdőbénye, Külterület 0167 hrsz.

telefon: +36(47)336-016

web: http://erdofenyekastelyszallo.hu

A 110 fős étterem házias, tájjellegű ételekkel, menü rendszerű és a’la carte bőséges adagokkal várja vendégeit. Az étterem melletti hangulatos bárban a kávé- és teakülönlegességek mellett széles koktélválaszték színesíti a kínálatot, valamint lehetőség nyílik a környék jellegzetes pálinkáinak és híres fehérborainak a megkóstolására is.

Magita Hotel és Étterem

cím: 3932 Erdőbénye,
Mátyás király u. 49.

telefon: +36(47)536-406

web: http://www.hotel-magita.hu/

Ismeri a falusias vendéglátást? Ahol bőséges adagok, vidékies ízek és fenséges illatok hozzák meg az ember étvágyát? Képzeletben keverje ezt össze a mesterszakácsok remekeit idéző elsőosztályú ételkölteményekkel és csodálatos látványvilággal.

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.

telefon: +36(47)598-888

web: http://www.oroszlanos.hu

"Szeretjük a hagyományos ízeket modern, "Oroszlános" köntösbe bújtatni, sokat és jót enni, közben kipirulni a nevetéstől. A Slow Food Tokaj Convinium alapító tagjai vagyunk, szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedtük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtosok remekei mellé kínálunk. Séfünk a különleges gasztroélmény felelőse és a bor-étel párosítások avatott szakértője. Éttermünk 60 főig, gyönyörű, borospincében folytatódó, kandallós kóstolótermünk pedig 35 főig tud vendégeket leültetni."

Sárga Borház

cím: Disznókő dűlő, 37-es főút mellett

telefon: +36(47)369-029

web: http://sargaborhaz.hu

A Sárga Borház jó időben nyitott terasszal, egy bisztró hangulatú borozásra, kávézásra szánt külső teremmel, egy nyugodt, elegáns étkezésre szánt belső teremmel és egy 60 fő vendégül látására alkalmas gyönyörű különteremmel áll a vendégek rendelkezésére. Az épület és a környezete a nagyszerű ebéden vagy vacsorán kívül kirándulásra, a tokaji borok készítésének felfedezésére csábít.


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom