Magunkról

1. Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete

Csatlakozás éve: 2006

Az 1995-ben alapított egyesület elsődleges célja a kiváló és garantált minőségű tokaji borok védelme és képviselete. Regéczy-Béres Melinda, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet ügyvezető igazgatója 2011 októberétől 2014 márciusáig töltötte be az egyesület elnöki tisztségét.

www.tokaji.hu

 


 

2. Tokaji Borbarátnők Társasága

Csatlakozás éve: 2003
A 2003-ban alakult Egyesület célja a tokaji borok hazai és nemzetközi hírnevének öregbítése, a Tokaj-hegyaljai szőlőtermesztés és borászathoz kapcsolódó hagyományok folytatása, illetve ápolása. Az alapítók között szerepelnek a tokaji borvidék női borászai, pincészet tulajdonosok és a borvidék támogatói, a szervezet egyik alapító tagja Béres Klára.

www.tokajiborbaratnok.hu

 


 

3. Vindependent - Magyar Független Szőlő- és Bortermelők Országos Szövetsége Egyesület

Csatlakozás éve: 2005
A 2005. március 12-én alakult egyesület fő célja a szőlészeti és borászati kis- és középvállalkozások érdekeinek képviselete, egyeztetve a szakmai szervezetekkel és hatóságokkal Magyarországon, illetve az Európai Unióban.
www.vindependent.hu

 


 

4. Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsa

Csatlakozás éve: 2003
Regéczy-Béres Melinda az Olaszliszkai Hegyközség küldötteként 2013 tavasza óta képviseli a Béres Szőlőbirtokot és a hegyközséghez tartozó szőlészetek és borászatok érdekeit a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsában.
www.tokajiborvidek.hu

 


5. Tokaji Borbizottság

Csatlakozás éve: 2013
2013 májusában alakult meg a Tokaji Borbizottság, mely tagjai közé választotta Dr. Béres Józsefet.  A testület célja, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a szaktárca és a borvidék között. A bizottság feladatai között szerepel a szakmai információcsere, a döntés-előkészítés segítése, véleményezése, javaslatok tétele, valamint a borvidékre és a térségre vonatkozó fejlesztési elképzelések összehangolása.


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom