Hírek

Karácsony közeledtével 30% kedvezmény minden borunkra!

2019. november 04.

Nyomtatás

November 4-től december 10-ig tartó karácsonyi akciónk keretében minden Béres bor 30% kedvezménnyel vásárolható meg itt, a webáruházunkban.

Azt már mindannyian tudjuk, hogy az ünnepekhez elengedhetetlen egy nemes ital, és mi hisszük, hogy a magyar családok ünnepeit tokaji bornak kell bearanyoznia. Lehet az furmint, sárgamuskotály, egy izgalmas cuvée vagy mondjuk egy különleges tokaji aszú.

 

Mi, a Béres Szőlőbirtok csapata most is szeretnénk hozzájárulni az ünnepi pillanatokhoz, mégpedig azzal, hogy november 4-e és december 10-e között minden borunkat, sőt, az idei év slágerét, a habzóbort, a pezsgőt, a mustot és pálinkákat is 30% kedvezménnyel kínáljuk minden vásárlónknak webáruházunkban. 

 

Annak érdekében, hogy még biztonságosabbá tegyük az Önök számára a weboldalunkon keresztül történő vásárlást, a webáruházunkat csupán regisztrált felhasználóink számára tettük elérhetővé. A bejelentkezést követően a korábbival megegyező formában fogadja Önöket online üzletünk.

 

Amennyiben problémájuk akadna a webáruházba való belépéssel vagy a rendelés folyamatával, kérjük, jelezzék azt Szabó Fatime kolléganőnknek a [email protected] e-mail címen. 

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom