Hírek

Furmint Február akció!

2018. január 29.

Nyomtatás

Február a furmintok ünnepe, ezért a webáruházunkban vásárlók számára egész hónapban 20% kedvezménnyel kínáljuk furmintjainkat.

 

Minden év februárját a számunkra legkedvesebb borfajta ünneplésének szenteljük, ez pedig az egyedülálló furmint. Nemcsak mi teszünk így, hanem a hazai borszakma is. A borkedvelők ebben a hónapban mindent megtudhatnak a borfajtáról, és megízlelhetik a legkiválóbb tételeket a Furmint Február rendezvényein is.

 

Az ünneplés közepette mi mással kedveskedhetnénk vásárlóinknak, mint furmint akcióval. Díjnyertes furmintjainkat február 1-28-ig 20% kedvezménnyel kínáljuk webáruházunkban.

 

Kóstolja meg a Denver International Wine Competition aranyérmes, 2016-os Béres Furmintot, az ezüstérmet elnyerő, egyedülálló 2015-ös Lőcse Furmintot,  a Decanter World Wine Awards 2013 ajánlott borát, a 2009-es Omlás Furmintot,  ha pedig Ön az édesebb ízvilág kedvelője, 2015-ös Félédes Furmintunk lesz a tökéletes választás.

 

A vásárláshoz, kérjük, regisztráljon weboldalunkon!

 

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom