Vendéglátás

Anyukám Mondta

cím: 3860 Encs, Petőfi út 57.

telefon: +36(46)587-340

web: http://www.anyukammondta.hu

"Mindketten Olaszba' dolgoztunk, mint főpincér és mint séf, és mint akik szeretnek ott. Az idők teltek, és arra gondoltunk egy kis két és fél éves New York-i kitérő után, hogy vár a haza, és jöttünk haza. Először sarok-bárt csináltunk, aztán sarok-pizzériát, aztán meg anyukám mondta éttermet."

Bényei Fogadó

cím: 3932 Erdőbénye,
Bethlen G. u. 39.

telefon: +36(20)360-8656

web: http://benyeifogado.hupont.hu/

A Bényei Fogadó Tokaj Hegyalján, Erdőbényén található, egy régi kúriából kialakitott, magyaros jellegét megtartott, patakparti fogadó. Festői kilátással és friss, hegyi levegővel és nyugalmával biztosítja vendégei pihenését. Egyéb szolgáltatások: szauna, jacuzzi, belső parkoló, étterem, szalonnasütő.

Csillag Fogadó

cím: 3932 Erdőbénye, Kossuth u. 29.

telefon: +36(20)310-2669

web: http://csillagfogado.jimdo.com/

Erdőbénye szívében, a patinás, szépen felújított 100 éves polgári épületben 5 db jól felszerelt, korhű bútorokkal berendezett apartman működik. A földszinten stílusos kávézó és reggeliző helyiség, a ház alatt régi borospince van. A Vinotékában erdőbényei borok kaphatók, kóstolhatók. (Egyéb: nagy és gondozott kert, grillterasz)

Erdőfénye Kastély Szálló

cím: 3932 Erdőbénye, Pf. 111.

telefon: +36(47)336-016

web: http://erdofenyekastelyszallo.hu

A Zempléni-hegység déli részén, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el ez a háromcsillagos szálloda, mely 33 szobájában egyidejűleg 112 vendéget tud fogadni. Egyéb szolgáltatások: étterem, kávézó, parkoló, kerti grill, konferencia terem, pezsgőfürdő, gőzkabin, belső és külső medence, teniszpálya, sípálya.

Erdőfénye Kastély Szálló Étterme

cím: 3932 Erdőbénye, Külterület 0167 hrsz.

telefon: +36(47)336-016

web: http://erdofenyekastelyszallo.hu

A 110 fős étterem házias, tájjellegű ételekkel, menü rendszerű és a’la carte bőséges adagokkal várja vendégeit. Az étterem melletti hangulatos bárban a kávé- és teakülönlegességek mellett széles koktélválaszték színesíti a kínálatot, valamint lehetőség nyílik a környék jellegzetes pálinkáinak és híres fehérborainak a megkóstolására is.

Füveskert

cím: 3932 Erdőbénye, Bethlen Gábor u. 2.

telefon: +36(30)636-0917

web: http://www.fuveskert.hu

Az erdőbényei Kiserdő lábánál fél hektáros, fenyőfákkal tűzdelt parkban álló, fűthető vendégház egész évben várja a természetjárókat, a kerékpáros túrázókat, a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti és munkahelyi társaságokat, valamint a diák és ifjúsági csoportokat.

Hársfa Vendégház

cím: 3932 Erdőbénye,
Kossuth u. 34.

telefon: +36(47)336-026

web: http://szallas.eszak-magyarorszag.istenhozta.hu/harsfa-vendeghaz/7828/

A Hársfa Vendégházban 10 fő elhelyezésére van lehetőség. 5 szoba, 3 fürdőszoba, felszerelt konyha, társalgó és tágas udvar várja a kedves vendégeket, ahol minden adott a kerti főzés-sütéshez.

Magita Hotel

cím: 3932 Erdőbénye, Mátyás király u. 49.

telefon: +36(47)536-400

web: http://www.hotel-magita.hu/

A Béres Szőlőbirtoktól 1 km-re lévő, minden igényt kielégítő, ugyanakkor „otthonos melegséget árasztó” szálloda 56 vendég kényelmes elhelyezéséhez és feltöltődéséhez teremt ideális feltételeket. Egyéb szolgáltatások: étterem, grillterasz, finnszauna, jacuzzi, bowlingpálya, pinceborozó, külső pezsgőfürdős medence, parkoló, konferencia terem.

Magita Hotel és Étterem

cím: 3932 Erdőbénye,
Mátyás király u. 49.

telefon: +36(47)536-406

web: http://www.hotel-magita.hu/

Ismeri a falusias vendéglátást? Ahol bőséges adagok, vidékies ízek és fenséges illatok hozzák meg az ember étvágyát? Képzeletben keverje ezt össze a mesterszakácsok remekeit idéző elsőosztályú ételkölteményekkel és csodálatos látványvilággal.

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.

telefon: +36(47)598-888

web: http://www.oroszlanos.hu

"Szeretjük a hagyományos ízeket modern, "Oroszlános" köntösbe bújtatni, sokat és jót enni, közben kipirulni a nevetéstől. A Slow Food Tokaj Convinium alapító tagjai vagyunk, szívügyünk a szezonalitás és a helyi alapanyagok használata. Magunk szedtük a bodzavirágot a szörphöz, a rozmaringbokor alatt kelesztjük a cipót, amit a helyi sajtosok remekei mellé kínálunk. Séfünk a különleges gasztroélmény felelőse és a bor-étel párosítások avatott szakértője. Éttermünk 60 főig, gyönyörű, borospincében folytatódó, kandallós kóstolótermünk pedig 35 főig tud vendégeket leültetni."


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom