Vendéglátás

Szent Mihály-napi pásztortűz gyújtás

2017. szeptember 23. 10:00 - 22:00

Helyszín: Erdőbénye

Nyomtatás

A 2015-ben hazánk legszebb birtokává választott Béres Szőlőbirtok és Pincészet örömmel várja látogatóit szeptember 23-án, Béres Borterasz programsorozatának újabb állomásán, nyitott pincével, borkóstolóval és a csodálatos panorámájú Lőcse-dűlőn meggyújtott pásztortűzzel.

 

Egész nap nyitott pincével, borkóstolási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket, akiknek lehetőségük nyílik arra is, hogy Magyarország egyik legszebb birtokának minden zegzugát felfedezzék. A tölgyfahordók illata, a hűvös pince varázsa, a Lőcse-dűlőről szemünk elé táruló egyedülálló panoráma és a Napbaöltözött Asszony Kápolnájának különleges kisugárzása magával ragad minden látogatót. Este a Lőcse-dűlőn meggyújtott Szent Mihály-napi pásztortűz ragyogja be a vidéket. 

 

A program az időjárás függvényében változhat.

 

A programokon való részvétel ingyenes és nem kötött előzetes regisztrációhoz, de segítik munkánkat azzal, ha előre jelzik érkezésüket.

 

Ezen a napon a V. Aszú Fesztivál keretében további programokkal várja az érdeklődőket a település. Erdőbénye programajánlóját ITT tekinthetik meg.

 

További információ és bejelentkezés:

Bartha Róbert, vinoteka@beres.hu, +36 20 499 0758


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0