Hírek

Székelyföldön is bemutatkoztak a Béres borok

2016. április 06.

Nyomtatás

2016. március 29-én a Béres Szőlőbirtok és Pincészet volt a meghívott vendége annak a Borkerekasztalnak, amelyet Magyarország Csíkszeredai Konzulátusa szervezett meg, a Marosvásárhely melletti Makfalván található Gerendás étterem és panzióban.

 

Dr. Zsigmond Barna Pál főkonzul és munkatársai immár nyolcadik alkalommal hívták össze a székelyföldi borkereskedelem, vendéglátás és közélet jeles képviselőit annak érdekében, hogy a magyar borok székelyföldi népszerűsítéséről tartsanak eszmecserét. A rendezvény díszvendégei Lipcsey György, a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese és Fanici Mihály stratégiai igazgató voltak, akik bemutatták a helyi borpromóciós kampánnyal kapcsolatos elképzeléseiket is.

 

Az este során a Béres Szőlőbirtok képviseletében Regéczy-Béres Melinda és Regéczy Dávid mutatta be a borászatot, Tokaj-Hegyalját és egy, a vacsora mellé összeállított Béres borsort.

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom