Hírek

Sikeresen lezajlott a 2015-ös Nagy Tokaji Borárverés

2015. április 27.

Nyomtatás

A Béres Szőlőbirtok különleges aszúja szép sikerrel vett részt az április 25-én, Sárospatakon megrendezett Nagy Tokaji Borárverésen.

 

A Béres Szőlőbirtok 2015-ben már második alkalommal vett részt a Tokaji Borlovagrend által szervezett Nagy Tokaji Borárverésen, melyet április 25-én, szombaton tartottak meg Sárospatakon. A Béres Szőlőbirtok egy különleges, sárgamuskotály aszúszemekből készített, 2013-as évjáratú 6 puttonyos aszú hordóválogatással nevezett az árverésre, összesen fél gönci hordónyi, vagyis 68 liter mennyiségben. A tétel licitálás után 1.500.000 Ft-os áron kelt el.

 

 

Az idei árverésen összesen 19 tételre lehetett licitálni, az egész és félhordónyi borokból származó teljes árbevétel meghaladta a 30 millió forintot. A Nagy Tokaji Borárveréshez kapcsolódó, izgalmas rendezvénysorozat keretében a résztvevőknek alkalmuk nyílt megismerkedni a Tokaji Borvidékkel és a helyi borászatokkal is.

 

További információ a borárverésről: www.tokajiborlovagrend.hu


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom