Hírek

Rangos díjakat nyertek boraink

2017. május 30.

Nyomtatás

A Béres borok kiválóságát az elmúlt 15 év során több mint 250 hazai és nemzetközi díjjal ismerték el.

 

Fennállásunk 15. évében különösen örömteli és szívmelengető számunkra minden elismerés, mellyel borainkat kitüntetik hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az elmúlt 15 évben a Béres borok több mint 250 rangos díjat nyertek el a legnagyobb megmérettetéseken, és bizonyították a fogyasztók és a szakma számára is, hogy helyük van a legjobb borok között.

 

Az idei év kiemelkedő sikerei között említjük, hogy a Londonban megrendezett Decanter World Wine Awards versenyen a 2011-es évjáratú 5 puttonyos aszúnk 94 ponttal ezüstérmet, a 2015-ös Naparany borunk pedig 88 ponttal bronzérmet nyert. 

 

2015-ös évjáratú Naparany Cuvée borunk további versenyeken is gyönyörűen szerepelt, a Semmelweis Egyetem Bora 2017 borversenyen arany minősítést kapott, a XVI. Országos Syngenta Borversenyen ezüstérmet szerzett, a Pannónia Aranygyűrű pályázaton pedig Jarecsni János borászunk a kitűnő második helyen végzett ezzel a borával.

 

A XVI. Országos Syngenta Borversenyen azonban nem csak Naparany borunk jeleskedett, 2014-es évjáratú Édes Szamorodninkat aranyéremmel, 2016-os évjáratú Furmint és Holdezüst borainkat pedig ezüstéremmel jutalmazták.

 

Birtokunk elsőszámú bora, a Lőcse Furmint 2013-as évjárata is szép eredményeket ért el idén, a Winelovers Top 10 listáján a 4. legjobb bornak, a tavaszi Furmint teszten pedig Csúcsbornak is megválasztották.

 

A sikerek sora pedig csak folytatódott, a legfrissebb hír, amely eljutott hozzánk, hogy az Országos Borversenyen 2008-as évjáratú 6 puttonyos aszúnk aranyérmet nyert. 

 

Rendkívül büszkék vagyunk az eredményekre!


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom