Hírek

Rangos díj borászunk részére

2017. március 20.

Nyomtatás

Jarecsni János borászunk az előkelő második helyen végzett a Pannónia Női Borrend által alapított Pannónia Aranygyűrű pályázaton.

 

A Pannónia Női Borrend, a fiatal borászok támogatására 2010-ben létrehozta a „Pannónia Aranygyűrű Alapítvány”-t, mely először 2011-ben hirdetett pályázatot az új nemzedék tagjai számára. A két évre szóló elismeréssel járó „Pannónia Aranygyűrű és Vándorserleg” díjjal az alapítók célja nem más volt, minthogy felkarolják a fiatal, pályájuk elején járó, de már értékes borokat alkotó tehetséges borászokat, megismertessék nevüket, tevékenységüket mind szakmai, mind fogyasztói körökben.

 

A fiatal borászok egy saját maguk által készített borral és egy pályamű benyújtásával tudtak pályázni a díjra, melynek jutalma egy 14 karátos arany pecsétgyűrű és egy vándorserleg. 

 

A kuratórium tagjai első körben egy vakkóstoló keretein belül 100 pontos rendszerben bírálták el a borokat, amelyből minden 80 pont feletti továbbjutott. Második körben a beadott pályaművek értékelése történt, amelynek végén a legmagasabb pontszámot elért pályázat nyerte el a Pannónia Aranygyűrűt. 

 

Jarecsni János, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet borásza a 2015-ös Béres Naparany cuvée-vel és az alábbi kisfilmmel nevezett a versenyre, amelyen az előkelő második helyet szerezte meg.

 

 

 

Szívből gratulálunk neki az eredményhez, nagyon büszkék vagyunk rá!


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom