Hírek

Karácsonyi akció - 25% és 30% kedvezmény borainkra!

2018. november 12.

Nyomtatás

November 12-től elindult karácsonyi akciónk, mely keretében egészen december 17-ig minden Béres bor kedvezményes áron vásárolható meg itt, a webáruházunkban.

 

A 2016-os évjáratú Béres Tokaji Furmintunk, amely meghódította a tengerentúli borszakértők szívét is, hiszen a Denver International Wine Competition borversenyen arany-, a San Fransisco International Wine Competition versenyen pedig ezüstérmet szerzett, most kiemelt ajánlatként 30% kedvezménnyel, minden további tételünk pedig 25% kedvezménnyel kapható november 12-től egészen december 17-ig webáruházunkban!

 

Annak érdekében, hogy még biztonságosabbá tegyük az Önök számára a weboldalunkon keresztül történő vásárlást, a webáruházunkat csupán regisztrált felhasználóink számára tettük elérhetővé. A bejelentkezést követően a korábbival megegyező formában fogadja Önöket online üzletünk.

 

Amennyiben problémájuk akadna a webáruházba való belépéssel vagy a rendelés folyamatával, kérjük, jelezzék azt Szabó Fatime kolléganőnknek a szabo.fatime@beres.hu e-mail címen. 

 

FONTOS! A bankkártyás fizetési lehetőség webáruházunkban átmenetileg nem elérhető! Megértésüket köszönjük!

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom