Hírek

A bálterem

Gyümölcsöt érlel a borbarátnők munkája

2014. március 04.

Magas színvonalú gasztroélmény, kiváló programok és fergeteges jókedv jellemezte a Tokaji Borbarátnők 10. alkalommal megrendezett jubileumi jótékonysági bálját, melyet március 1-én tartottak Mádon. A Borbarátnők farsangi rendezvényét ma már nem csak Hegyalján jegyzik, hanem országszerte számon tartják, és a vendégek az ország különböző területéről érkeztek.

További részletek

Béres bor a 100 legjobb magyar bor között!

2013. december 10.

A 2007-es 5 puttonyos Tokaji Aszúnk bekerült a 100 legjobb magyar bor közé.

További részletek

Boraink a legjobb magyar borok között!

2013. november 05.

Béres Naparany Cuvée 2009, Béres Lőcse Furmint 2009 és Béres Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007 borainkat a Nemzeti Borkiválóság Program a legjobb magyar fehérborok közé választotta.

További részletek

Karácsonyi borvásár!

2013. november 04.

2013. november 4. és december 15. között különleges kedvezményekkel kedveskedünk vásárlóinknak!

További részletek

Regéczy-Béres Melinda a Parlamentben

2013. október 26.

Október 25-én, a "Nők és vállalkozások Magyarországon" elnevezésű nemzetközi szimpóziumon Regéczy-Béres Melinda, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet ügyvezető igazgatója is előadást tartott.

További részletek

Kedvezményes vásárlás

2013. október 20.

November 11-15.

További részletek

Bor és csokoládé

2013. október 10.

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt.

További részletek

Erdőbényei Szüreti Nap és Szent Mihály napi tűzgyújtás

2013. szeptember 12.

Az ősz egyik szépsége, hogy elérkezik a szüret ideje. Erdőbényén is évről évre megünnepeljük, hogy beérett az egész éves munka gyümölcse.

Szeptember 27-én, pénteken és 28-án, szombaton az I. Aszú Fesztivál keretében szüreti programokkal várja a település a látogatókat, a Béres Szőlőbirtokon pedig egész nap lesz lehetőség megtekinti a pincét és megkóstolni a Béres borokat. Este a Lőcse-dűlőben és a környező hegyoldalakban meggyúlnak majd a Szent Mihály napi pásztortüzek, ahogy az a régi időkben is szokás volt.

További részletek

A legszebb magyar település?

2013. augusztus 29.

Az Echo Tv nem csupán Tokaj-Hegyaljáról készített idén ősszel egy összeállítást, hanem Erdőbényére is ellátogattak.

További részletek

III. helyezés a Pakk Csomagolásdizájn-versenyen

2013. június 20.

2013. június 19-én a Kiscelli Múzeumban megrendezték az ötödik Pakk Csomagolásdizájn-versenyt, melyen a Béres Tokaji Furmint 400 díszdoboza is a beadott pályamunkák között szerepelt.

További részletek


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom