Hírek

A Béres Szőlőbirtok kapta 2015-ben a Hamvas-fürt bordíjat

2015. december 01.

Nyomtatás

A 2005-ben Mihály Gábor Munkácsy-díjas szobrász és Molnár Pál Eötvös József-sajtódíjas újságíró által alapított elismerést ebben az évben a Béres Szőlőbirtok és Pincészet kapta.

 

2015. november 25-én, Óbudán, a Béres Székházban adták át az idei Hamvas-fürt bordíjat a Béres Szőlőbirtok hagyományos rendezvényén, a Vitis Tokajensis borünnepen. A 2005-ben Mihály Gábor Munkácsy-díjas szobrász és Molnár Pál Eötvös József-sajtódíjas újságíró által alapított elismerést ebben az évben a Tokaj-Hegyalján, Erdőbényén található Béres Szőlőbirtok és Pincészet kapta.

 

Mihály Gábor bronz kisplasztikáját a birtok alapítói, dr. Béres József és Béres Klára, valamint Regéczy-Béres Melinda, a vállalat ügyvezető igazgatója vették át.

 

A laudációban Molnár Pál kiemelte, hogy a Béres Szőlőbirtok részben elhagyott szőlőterületeket újított fel, és a hegyaljai borkultúra emelését is fontos ügynek tekintette megalapítása óta, azaz az eltelt tizenhárom esztendőben.

 

További információ a díjhoz kapcsolódóan ITT olvasható.

 Forrás: vinoport.hu


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom