Hírek

Furmint akció egész februárban!

2019. január 28.

Nyomtatás

Ha február, akkor furmint! Omlás és Lőcse Furmint Selection furmintjaink egész hónapban 30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg webáruházunkban.

A borszakmával együtt mi is minden év februárját a számunkra egyik legkedvesebb borfajta ünneplésének szenteljük, ez pedig a furmint. A borkedvelők ebben a hónapban mindent megtudhatnak a borfajtáról, és megízlelhetik a legkiválóbb tételeket a Furmint Február rendezvényein is.

 

Az ünneplés közepette mi mással kedveskedhetnénk vásárlóinknak, mint furmint akcióval. 2009-es Omlás és 2015-ös Lőcse Furmint Selection furmintjainkat február 1-28-ig 30% kedvezménnyel kínáljuk webáruházunkban.

 

Annak érdekében, hogy még biztonságosabbá tegyük az Önök számára a weboldalunkon keresztül történő vásárlást, webáruházunkat csupán regisztrált felhasználóink számára tettük elérhetővé. A vásárláshoz, kérjük, regisztráljon weboldalunkon! A bejelentkezést követően a korábbival megegyező formában fogadja Önöket online üzletünk.


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom