Hírek

Béres Borterasz programsorozat 2016-ban is!

2016. február 16.

Nyomtatás

Idén is tavasztől őszig 7 alkalommal várjuk Béres Borterasz programunkon vendégeinket!

 

2016-ben folytatódik a tavaly nagy sikerrel elindított Béres Borterasz programsorozatunk, melynek során szeretnénk még több vendéggel megosztani azt az élményt, amit mi már jól ismerünk, melyet Erdőbénye, a vidék és a 2015-ben Magyarország legszebb szőlőbirtokának választott Béres Szőlőbirtok és Pincészet felfedezése nyújt.

 

Megnyitjuk a teraszunkat, pincénket, szívünket-lelkünket, hogy izgalmas programokkal, foglalkozásokkal, kirándulással elfeledjük egy napra a hétköznapok mókuskerekét.

 

A részletes programokért keresse fel weboldalunkat a rendezvényt megelőző hónapban, vagy figyelje Facebook és Instagram oldalainkat!

 

Ha csak a távolság szabna gátat a kirándulásnak, akkor ismerje meg Bénye busszal programunkat, amely során mi gondoskodunk arról, hogy Ön a fővárosból könnyedén leutazzon hozzánk, sőt, különleges további programokkal garantáljuk, hogy felejthetetlen élménnyel tér haza. 

 

Szeretettel várjuk Önt is! 

 

Bejelentkezés céljából és további információért keresse Bartha Róbert kollégánkat a vinoteka@beres.hu email címen vagy a +3620/499-0758 telefonszámon.

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom