Hírek

A Béres Szőlőbirtok Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka!

2015. szeptember 08.

Nyomtatás

A Béres Szőlőbirtok és Pincészet lett Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2015-ben. A Bor és Piac által meghirdetett pályázaton a több mint 100 résztvevő közül nyerte el a rangos elismerést az erdőbényei borászat.

 

Az elbírálás szempontjai a természet értékeinek megőrzése, a szőlő és a pincészet esztétikai megjelenése, a birtok és a környező táj harmóniájának kialakítása, a szakma és a borfogyasztók színvonalas tájékoztatása, a kulturált borfogyasztás népszerűsítése. A zsűri döntése alapján, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet kiemelkedik ezen értékek megvalósításában.

 

A Béres Szőlőbirtok igényes, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján, a Tokaji borvidék mértani középpontjában, a festői szépségű Erdőbényén. A pincészetet 2002-ben alapította a gyógyszeripari tevékenységéről ismert Béres család azzal az elhatározással, hogy a tokaji borászati hagyományok és a modern technika adta lehetőségek ötvözésével olyan kiváló minőségű borokat állítsanak elő, amelyek méltón öregbíthetik hazánkban és az egész világon a hungarikumként is számon tartott tokaji borok hírnevét.

 

A Béres Szőlőbirtok nemcsak boraival szerepel a világ legrangosabb versenyeinek élvonalában, de széleskörű, értékteremtő munkájával elkötelezetten szolgálja a térség felemelkedését is.

 

Köszönjük!

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom