Hírek

A Béres Szőlőbirtok fellobogózza Erdőbényét

2017. február 27.

Nyomtatás

Dr. Béres József és Béres Klára, a Béres Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosai, közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából nemzeti színű zászlót adományoztak a birtoknak otthont adó Tokaj-hegyaljai település, Erdőbénye minden családja részére. A 600 db piros-fehér-zöld lobogót Kántor Dezső, Erdőbénye polgármestere vette át.

 

A gyógyszeripari tevékenységéről országosan ismert Béres család 15 évvel ezelőtt alapított birtokot Tokaj-Hegyalján, Erdőbényén. A Béres Szőlőbirtok és Pincészet azóta szolgálja a Tokaji Borvidék felemelkedését, kiváló minőségű boraikkal világszerte öregbítik a hungarikumként is számon tartott tokaji borok hírnevét.

 

Béres József: „Nagyon jó érzés a családunk számára, hogy borászatunk révén már 15 éve részesei vagyunk Erdőbénye életének, és elkötelezett munkánkkal hozzá tudunk járulni a település fejlődéséhez. Idekerülésünkkor az itt élő minden családnak nemzeti színű zászlót ajándékoztunk, hogy ez a szép település az ünnepeit méltóképpen tudja megélni. Ahogy 2003-ban, úgy most is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából minden erdőbényei családnak lehetősége legyen díszbe öltöztetni az otthonát.”

 

Kántor Dezső: „A Béres Szőlőbirtok megjelenésével felpezsdült a községünk élete. Számos munkahelyet teremtettek, turistákat, újabb befektetőket vonzottak, történelmi és kulturális értékeink felkutatásával, éltetésével széleskörűen segítik a térség felemelkedését. A mostani adományuk nemzeti összetartozásunk megerősítését szolgálja, segítséget ad ahhoz, hogy ez a mély lelki kapocs nemzeti ünnepünk idején láthatóvá is váljon.”

 


Béres Szőlőbirtok
és Pincészet

Hírlevél


Leiratkozás Feliratkozás

Kosár 0

A még kellemesebb felhasználói élmény érdekében, weboldalunkon mi is cookie-kat használunk. A cookie-k használatáról további információt Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat. Elfogadom